1 VALLEI

Opnieuw een gelijkspel voor zaalvoetballers ZVV Ede tegen ZVV Kroeven

zaterdag 10 februari 2024, 10.29
door Florence van der Molen
Het is ZVV Ede voor de tweede keer dit seizoen niet gelukt om van ZVV Kroeven te winnen. Na een 2-0 achterstand in Breda boog de Edese formatie de score naar 2-2.
Mitchell Snetselaar met op de achtergrond doelman Alpay Yuzgec
© ZVV Ede

ZVV Ede had moeite met het creeëren van echte kansen tegen de Roosendaalse ploeg. Die opponent maakte de oepeningstreffer uit een vrije trap. De bal werd onderweg nog aangeraakt, maar verdween buiten bereik van keeper Alpay Yuzgec in de bovenhoek.

Nadat ZVV Kroeven de voorsprong verdubbelde, deed Yordi Orriëns iets terug voor de Edenaren: 2-1. Ook in de tweede helft vond hij het net weer.

Op de lat

In de voorlaatste minuut waren de zaalvoetballers dicht bij een overwinning, maar het schot van Youssef Hadi belandde op de lat.

Tijdens de eerste seizoenshelft in de Eredivisie speelde ZVV Ede uit ook gelijk tegen ZVV Kroenen (1-1). De derde confrontatie van dit seizoen tussen de teams zal in Ede plaatsvinden.