Weergegevensbron: Veenendaal weer 7 dagen

Kampioen FC Bordeauxboys geeft masterclass aan Andarinyo

zaterdag 23 maart 2024, 12.11
door Florence van der Molen
De zaalvoetballers van FC Bordeauxboys gaven vrijdagavond een ‘ware masterclass’ aan tegenstander FC Andarinyo in Eerbeek. De Edenaren wonnen met 1-7.
FC Bordeauxboys scoort weer een doelpunt
© FC Bordeauxboys

Het duel waarin veel jeugdspelers de kans kregen, ontvouwde zich al snel in een spectakel. “Het begon met een schitterende zet van Yassin el Hajri , die de bal op maat speelde naar Talib Azarkan, wiens subtiele hakje het net deed bollen in de 10e minuut. Maar Andarinyo liet zich niet uit het veld slaan en trok de stand gelijk in de 17e minuut na een misverstand in de verdediging.”

De strijd bleef intens. Mahdi Roble, rondde na een combinatie met Hicham Haout koelbloedig af en zorgde er daarmee voor dat FC Bordeauxboys weer de leiding pakte.

Solo

In de tweede helft verraste Roble iedereen door vanuit een lastige hoek de 1-3 te scoren. Met een hakbeweging werkte hij ook de 1-4 binnen. Ook Hicham Haout scoorde.

Het hoogtepunt volgde met de solo van Haout, die op koelbloedige wijze de 1-6 op het scordebord zette. Rayan Boukattan tikte bij de tweede paal de 1-7 binnen.

De kampioen van de topklasse kijkt vol vertrouwen naar de volgende uitdagingen: het bekertoernooi. Maandag speelt Bordeauxboys de halve finale tegen Heracles Almelo 2.